POMIČE GRANICE

Elegantno i moćno: Kamala Harris pokazala najglamuroznije izdanje do sada

15.09.2024 u 11:13

Bionic
Reading

Potpredsjednica Kamala Harris privukla je pažnju javnosti svojim odvažnim modnim izborom na večeri dodjele nagrada Phoenix pojavivši se u šljokicama od glave do pete

Kamala Harris zablistala je u crnoj haljini sa šljokicama, kreaciji njujorškog dizajnera LaQuana Smitha. Poznat po stvaranju odvažnih i odvažnih komada, LaQuan je osmislio izgled za potpredsjednicu koji je uravnotežio glamur i profesionalnost. Šljokice su savršeno odgovarale prigodi, dok su kroj i silueta bili suvremeni bez većeg pomicanja modnih granica. Kamala Harris u njoj je izgledala elegantno i moćno dajući naznaku da je spremna i suptilno modno eksperimentirati.

Na večeri dodjele nagrada Phoenix koju je organizirala Kongresna zaklada Black Caucus Foundation (CBCF), demokratska kandidatkinja za predsjednicu nosila je haljinu svu u crnim izvezenim šljokicama, dugih rukava s naglašenim ramenima te korzetom i dramatičnim dizajnom dekoltea u obliku širokog trokuta

  • +6
Kamala Harris Izvor: Profimedia / Autor: Drew ANGERER / AFP / Profimedia

Uz ovako odvažnu haljinu nije nosila upadljiv make up, dok joj je kosa bila stilizirana u prepoznatljive meke kovrče do ramena što je omogućilo da haljina sa šljokicama bude u središtu pažnje.

Svjetlucava haljina s dramatičnim dekolteom i naglašenim ramenima, predstavljala je značajan odmak od njezinog uobičajenog stila - poslovnih odijela koje nosi sa štiklama ili omiljenim tenisicama Converse All Star.

Dizajner Sergio Hudson ranije je govorio o njezinom dosljednom izgledu, nazivajući ga 'svježim, profesionalnim i udobnim'; 'Ona nikada ne želi da je se doživljava kao modnu ploču'. No, u posljednje vrijeme su je kritizirali da ne nosi dovoljno američkih dizajnera jer njezin ormar sadrži odijela brendova poput francuskog Chloéa.

Modni i politički statement

Njezin najnoviji stajling stoga nije samo modni statement, već i politički. Harris je najnovijim modnim odabirom podržala crne dizajnere iako ovo nije prvi put da nosi kreacije poznatog njujorškog dizajnera; ranije je viđena u Smithovoj zlatnoj bluzi na Beyoncéinom koncertu 2023. godine.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo