NEPREPOZNATLJIV JE

Evo kako je George Clooney sve šokirao

08.09.2014 u 20:58

Bionic
Reading

Ni s čime izazvan poznati glumac počeo je govoriti o svojemu vjenčanju, na opće iznenađenje prisutnih. Svi ga naime poznaju kao čovjeka koji nikada ne govori o privatnom životu

George Clooney, zakleti neženja, ipak je pokleknuo pred čarima Amal Alamuddin i odlučio se na ono što nitko nije mogao zamisliti – vjenčanje. Poznat kao muškarac koji gotovo nikada ne govori o privatnom životu, George je ovih dana sve šokirao ni s čime izazvan na dodjeli humanitarnih nagrada u Toskani počevši govoriti o svojemu vjenčanju.

'Svoju ljupku buduću suprugu upoznao sam upravo ovdje, u Italiji. Ona i ja vjenčat ćemo se za nekoliko tjedana u Veneciji. Od toliko mjesta odabrali smo baš Veneciju', izjavio je sinoć 53-godišnji glumac.

Amal je pratila budućega supruga na svečanoj večeri, a očevici kažu da cijele noći nije skidao oči s nje. 'Ne prepoznajemo ga, stvarno se zaljubio', rekao je američkim medijima jedan od glumčevih prijatelja. Čini se da ljubav zaista mijenja sve i svakoga pa tako i okorjeloga neženju Georgea Clooneyja.