JOŠ ZNA PARTIJATI

Evo kako je Kate proslavila 40. rođendan

17.01.2014 u 11:31

Bionic
Reading

Iako je govorila da se veseli dostojanstvenom starenju, Kate Moss pokazala je da je ne plaše prvi znakovi toga: svoj je 40. rođendan proslavila u velikom stilu. Nakon šampanjca, votke, koktela i vina, čije boce stoje 700 kuna, Kate je ponosno izjavila da možda ima 40 godina, ali još uvijek zna partijati

Njezine nedavne proslave rođendana bile su kamilica prema danima u kojima je slavna manekenka bila u svom hedonističkom zenitu. Ipak, 40. rođendan pokazao je da Kate nije zaboravila da je u duši divlja partijanerica.


Šampanjac, votka i kokteli tekli su u potocima na zabavi koju je priredila za prijatelje u ekskluzivnom londonskom restoranu 34. MailOnline piše da je u jednom trenutku izjavila: 'Možda imam 40, ali još uvijek znam kako partijati.' Među uzvanicima su bili Naomi Campbell, Stella McCartney, Jo Wood Sadie Frost, a točili su se šampanjac, kokteli, votka i vino - uključujući Chateauneuf du Pape i Sancerre čije butelje stoje i do 700 kuna. Kate su čestitali i modni dizajner John Galliano, fotograf Mario Testino, frizer James Brown, sir David Tang i Nick Grimshaw.


Navodno su gosti naručili vrlo malo hrane, pa bi to moglo objasniti zašto je Kate izgledala malo nesigurno na nogama kad je napuštala restoran. Slavljenica je nosila svoj zaštitni znak, kaput s uzorkom leoparda, crnu haljinicu, crne cipele i ružičastu Chanelovu torbicu, a izgledala je manje sređena nego dva i pol sata ranije, kada je izašla iz svog doma sa suprugom Jamiejem Hinceom, pjevačem i gitaristom rock benda The Kills.

Nakon zabave razmišljala je o odlasku u Playboy Club, no njezina je ekipa, među kojom su bili majka Linda Rosina i vlasnik TopShopa, milijarder Philip Green, otišla u hotel Dorchester na Park Laneu, čiji kineski restoran Kate obožava.

Za svoj je 30. rođendan priredila tematsku zabavu pod nazivom 'Lijepi i prokleti', prema romanu F. Scotta Fitzgeralda, a navodno je uključivala i orgije. Tri godine kasnije slavila je zabavom koja je trajala 24 sata. Kad je navršila 34. godine, planirala je organizirati četiri zabave u rasponu od 34 sata, za svaku godinu svog života, ali je prekinula niz nakon samo 18 sati. Prošle godine je Kate, koja ima 11-godišnju kćer iz ranije veze, mirno proslavila rođendan otišavši na ručak s obitelji u obližnji pub, a i 38. rođendan proslavila je s obitelji i najbližima.

Jučer su cijelog dana na njezina zvonili dostavljači s raskošnim darovima. Dobila je ogroman buket crvenih ruža, kao i brojne druge bukete, a stigli su joj i pokloni iz Hermesa, Givenchyja, Mulberryja te drugih modnih i kozmetičkih kuća.

Kate se tek vratila s 'pretpremijere' proslave rođendana na otoku Necker koji joj je ustupio Richard Branson