inspiracija za zrelije dame

Evo kako nositi omiljenu jesensku kombinaciju koja briše godine u trenu

20.11.2023 u 10:28

Bionic
Reading

Spoj suknje i džempera vrlo je praktična i svestrana kombinacija koja laska liniji ako birate prave komade, a kako nositi ovaj dobitan spoj pokazala je Grece Ghanem

S obzirom na to da su suknje ove sezone uvjerljivo ispred hlača, njihova kombinacija s omiljenim zimskim pletenim komadima pokazuje se kao spoj kojim ni u jednoj prigodi ne možete pogriješiti.

Kombinaciji midi suknji i pulovera posebno dobro pristaje zrelijim damama jer izdužuje figuru, laska liniji te odiše elegancijom i chicom. Također, spajanje ovakvih komada iznimno je praktično jer je riječ o dva vrlo svestrana odjevna predmeta pa su opcije za stiliziranje bezbrojne.

No, ako vam je potrebno malo inspiracije, konkretne primjere kako nositi suknje srednje dužine i mekana pletiva donosi omiljena sjedokosa modna ikona Grece Ghanem koja ima nekoliko stajlinga vrijednih kopiranja.

Ghanem pokazuje kako je iznimno bitno izbjegavati prevelike džempere jer nošeni na midi suknje vizualno skraćuju liniju pa je puno bolja opcija odabir laskavih modela ili stavljanje chic remena oko struka.

Također, prijedlog je nošenje suknje s efektnim boho uzorkom ili jarkom bojom poput žute u kombinaciji s komadima neutralnih boja poput crne i sive.

Trendseterica je pokazala i stajling kojim ćete garantirano plijeniti poglede - spoj suknje na točkice s puloverom kratkih rukava, džemperom prebačenim preko ramena te cipelama i torbicom u upečatljivim bojama.

Ipak, ako više volite tamnije nijanse, odličan odabir je all black stajling koji podižu zlatni detalji poput patentnog zatvarača ili elegantnih gumbića, kao i odabir plisiranih suknji koje će svojim krojem unijeti živost u svaki outfit.

Kada je riječ o obući, odličan odabir na ovaj spoj su trendi mokasinke ili udobne čizme s platformom koje će dodatno izdužiti liniju i u čitav stajling unijeti suvremenost i usklađenost s trendovima. Za kraj, ako želite mladenački stajling koji briše godine u trenu, spoj suknje i pletiva zaokružite nošenjem tenisica.