CATE BLANCHETT

Fantastičnu modnu kombinaciju upotpunila je hit frizurom koja briše godine u trenu

02.10.2024 u 22:01

  • +5

Cate Blanchett

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Cate Blanchett s pravom nosi titulu jedne od najvećih modnih ikona u Hollywoodu, a kad se radi o stilu plavokosa ljepotica ne libi se stilskih iskoraka i eksperimenata za koje treba puno hrabrosti

Glumica koju pamtimo po mnogim sjajnim ulogama, uvijek je zapažena na crvenom tepihu, pa su je mnogi pogledi pratili i na modnoj reviji modne kuće Louis Vuitton u Parizu.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Nakon što je izazvala bezbrojne komentare svojim neobičnim topom načinjenim od ekstenzija kose na premijeri novog filma 'Rumors' tijekom New York Film Festivala, slavna Cate odlučila se za modni klasik u crno-bijeloj varijanti ali sa zgodnim twistom.

Bijeli top s visokim ovratnikom i naglašenim ramena nadahnutima stilom 80-ih iskombinirala je s efektnim hlačama od lakirane kože s detaljem u obliku predimenzionirane mašne i salonkama.

Bob frizura

Dodatke je svela na minimum, noseći po jedan upečatljiv prsten na svakoj ruci i velike biserne naušnice.

Točka na 'i' ovog elegantnog izdanja 55-godišnje glumice bila je trendi bob frizura, pomno isfenirana s razdjeljkom po sredini, idealna i za zrelije dame jer 'briše' godine s lica u trenu.

Glumica rođena u Australiji nosila je i chic sunčane naočale dok je dobro raspoložena pozirala u dvorištu kultnog muzeja. Louvre.

Revija kuće Louis Vuitton kao i uvijek zatvara Tjedan mode u Parizu u društvu brojnih poznatih uzvanica, a osim Cate našle su se i druge ambasadorice brenda poput Zendaye, Ane de Armas, Lise, Alicije Vikander...

Zvijezda Oceanovih 8 bila je u zanimljivom društvu na modnoj reviji - sjedila je sa sestrama Haim, Lisom iz Blackpinka i francuskom prvom damom Brigitte Macron.