Bonjour Lillet Festival

Francuski šarm usred Zagreba

23.08.2024 u 14:02

  • +4

Bonjour Lillet festival

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zagreb ovog kolovoza dobiva dašak francuske elegancije uz Bonjour Lillet festival! Rezervirajte datume – 29. i 30. kolovoza – i pridružite nam se u Muzeju grada Zagreba, gdje će se od 17:00 do ponoći slaviti povratak u grad uz bogat program koji spaja vrhunske delicije, glazbu, film i, naravno, nezaboravne francuske specijalitete

Održivost na glamurozan način

Prvi dan festivala donosi Preloved Market – buvljak na kojem ćete imati priliku zaviriti u ormare poznatih hrvatskih influencerica. Pridružite se Ines Šitum i Pauli Sikirić te osvježite svoj stil održivim modnim komadima s daškom luksuza.

Glazbenu pozadinu za ovaj modni raj pružat će TASTE & DJ Sani, koji će nas provesti kroz najbolje stare i nove rnb hitove, dok će večernji sati biti rezervirani za live nastup Eni Jurišić i Vjeke Ključarića.

Film, glazba i slatka Iznenađenja

Drugi dan festivala privest ćemo kraju na pravi francuski način – filmskom večeri pod zvijezdama! U 21:30 čeka nas kino na otvorenom, a prikazivat će se romantični klasik 'Before Sunset'.

Prije filma, atmosferu će zagrijati Ana i Daniel Jurišević čije će note stvoriti savršeni uvod u večer za pamćenje. TASTE & DJ Sani će se pobrinuti da glazba prati ritam grada, ali i vaših koraka, s neočekivanim 'Oh so French' iznenađenjima.

Gurmanski doživljaj s francuskim potpisom

Nijedan festival nije potpun bez vrhunskih delicija, a Bonjour Lillet i VOILA donose autentične francuske okuse izravno na vaše tanjure. Za sve sladokusce, tu je i Kofer. sa svojim sladoledima koji će vas osvojiti s kornetom SLAJA i brioche sladoledom.

Ovaj festival je savršeno mjesto za druženje s prijateljima, prepričavanje ljetnih avantura i uživanje u atmosferi koja podsjeća na šarmantna francuska dvorišta. Uživajte u glazbi koja će vas rasplesati i delicijama koje će vam zagolicati nepce.

Vidimo se 29. i 30. kolovoza u Muzeju grada Zagreba – završimo ljeto u velikom stilu!