NAGRADNJAČA

Gavrilović vas nagrađuje

08.07.2013 u 11:20

Bionic
Reading

Svjetski poznata čelistica Ana Rucner i ove je godine na dubrovačkom Srđu održala koncert kojim je točno u 5 sati i 10 minuta proslavila službeni početak ljeta. Koncert 'Pozdrav ljetu' podržala je i Mesna industrija Gavrilović i pritom najavila kampanju PaštetArt.

'Ponosna sam što je koncert prepoznat u javnosti i što je velik broj Dubrovčana, ali i stranih turista, na Srđu uživao u glazbi', rekla nam je Ana Rucner koja je u sklopu PaštetArt kampanje snimila i reklamni spot.

'Snimanje pod redateljskom palicom Andreja Korovljeva je prošlo fantastično. Ekipa se uistinu potrudila te spot izgleda vrhunski', rekla nam je Ana Rucner koja se, iako voli uživati u dobroj hrani, može pohvaliti besprijekornom linijom.

Kako nam je otkrila, u njenom se domu redovno jede Gavrilović pašteta, a u joj najviše uživa i sin Darian. Ona najviše voli novu Gavrilovićevu paštetu s maslinama. 'Novu paštetu s maslinama obožavam u kombinaciji s cherry rajčicama i mozzarelom. Katkad dodam malo parmezana i čilija i jedem ju na prepečenom hrskavom kruhu', ispričala nam je Ana Rucner koja se trenutno priprema za Koncert filmske glazbe u sklopu Sarajevo Film Festivala.

U Gavrilović paštetama i drugim delicijama Mesne industrije Gavrilović možete uživati i vi jer tportal.hr i Gavrilović troje čitatelja darivaju s poklon paketom proizvoda.

Nagradu su osvojili:

Branko Jurišić
Danijel Šimić
Tihomir Ivanković

Dobitnici nagrade preuzimaju na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, uz predočenje osobnog dokumenta.