ZABLISTALA U Milanu

'Gole' haljine najveća su modna slabost Dakote Johnson, a ovako ih nosi ove jeseni

22.09.2024 u 16:32

Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: SGP / ddp USA / Profimedia

Bionic
Reading

U svijetu slavnih dama Dakota Johnson pokazala se najvećom obožavateljicom trenda 'golih' haljina, što je ponovno potvrdila na novoj reviji modne kuće Gucci

Modnu suradnju s čuvenim talijanskim brendom, Johnson je nastavila i nakon odstupanja dizajnera Alessandra Michelea s pozicije kreativnog direktora. Njega je naslijedio talijanski dizajner Sabato De Sarno koji je u Gucci stigao s novom vizijom, ali posve bliskoj eri Toma Forda.

Kao u maksimalističkim kreacijama Michelea, glumica Dakota Johnson sjajno nosi i suptilnije opcije kakve predlaže De Sarno.

Što je pripremio za novu sezonu proljeće/ljeto Dakota je, poput brojnih zvijezdi provjerila na Guccijevoj reviji održanoj u Milanu, a to je učinila u još jednoj 'goloj' haljini u nizu.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

'Gola' haljina prekrivena tratinčicama

Njezin odabir ovoga puta činio je bijeli model prekriven nježnim aplikacijama tratinčica ispod kojeg su se nazirale gaćice visokog struka.

Ovu romantičnu a istovremenu senzualnu haljinu zvijezda filmske franšize '50 nijansi' vječno je spojila s 'grubom' jaknom od crne kože krokodilskog efekta.

Naslonjena na crnu kožu, u ruci je nosila malu crnu lakiranu verziju torbice Jackie, uz par crnih, slingback cipela u špic s detaljem lanca na remenčiću.

  • +5
Gucci, Tjedan mode u Milanu Izvor: Profimedia / Autor: IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia