kakav prizor

Ovo je možda najljepša haljina na crvenom tepihu: Lepršava i eterična, teško ju je nadmašiti

11.09.2024 u 11:07

Bionic
Reading

Daisy Edgar-Jones vrlo brzo se nametnula kao jedna od onih dama na koje se itekako isplati obratiti pažnju, i to ne samo na ekranu, nego i na crvenom tepihu. A kada su mnogi već pomislili da su vidjeli sva njezina najbolja izdanja, pojavila se na Filmskom festivalu u Torontu i ostavila sve bez riječi

Uz pomoć stilistice Dani Michelle, Daisy Edgar-Jones izvela je jednu od najuspješnijih modnih turneja ove godine, promovirajući svoj ljetni blockbuster 'Twisters' nizom odjevnih kombinacija inspiriranih temom ciklona.

Oluja njezinih upečatljivih stajlinga nakratko se stišala nakon promocije filma, sve do pojavljivanja na Filmskom festivalu u Torontu.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Stajling koji ostavlja bez daha

Stigavši na svjetsku premijeru svog filma 'On Swift Horses', Daisy Edgar-Jones bila je utjelovljenje elegancije u nebeskoplavoj Guccijevoj haljini. Prozračna i lepršava nabrana tkanina sezala je sve do poda, donekle prikrivajući bijele sandale s remenčićima, a otkrivala je minimalističke plave hlačice ispod haljine.

  • +8
Daisy Edgar-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Robins / AFP / Profimedia

Ipak, najodvažniji detalj bio je odvažan dekolte koji se spuštao gotovo do pupka u dubokom V-obliku, dok je asimetričan dio materijala, svojevrsna kombinacija šala i šlepa, padao preko glumičine desne ruke i lepršao sa svakim pokretom kreirajući bajkovit prizor.

Ostatak izgleda bio je vrlo suptilan i minimalistički – napola skupljena kosa s uvijek laskavim zavjesa-šiškama, pročišćen make-up i zlatne naušnice.