UZ DOZU BEŽ

Griješi li ona ikad? Kraljica Letizia sve je zadivila u crvenom od glave do pete

13.10.2024 u 00:03

  • +4

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: MPG / imago stock&people / DPPA / ddp USA / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica ove subote proslavila je 20 godina otkako je debitirala na vojnoj paradi i prijemu u Kraljevskoj palači, samo pet mjeseci nakon vjenčanja s kraljem Filipom

Uz 18- godišnju princezu Leonor u časničkoj odori, španjolski kraljevski par predvodio je vojni mimohod i u madridskoj palači Zarzuela dočekao brojne uvažene goste.

Oda grimizno crvenoj

Kraljica Letizia bila je zvijezda dana s lookom predvođenim komadima u crvenoj boji, boji koja, osim što odiše toplinom, povezuje s moći i ljubavlju, dva elementa koja su vrlo prisutna u proslavi Dana državnosti. Kraljica Letizia za tu prigodu reciklirala je crvenu haljinu brenda Poète koju je kombinirala s odgovarajućim dodacima.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dizajn koji se sastoji od gornjeg dijela po uzoru na bluzu s pussy bow ovratnikom i blago napuhanih rukava uvijek besprijerkorno dotjerana Letizia kompletirala je crvenim komadima - torbicom clutch dizajnera Adolfa Domíngueza i cipelama brenda Margit sa minijaturnom petom kitten.

Modeli visoke obuće s dodatkom stabilne blok pete ili kitten koja broji par centimetara postali su omiljenim modelima u ormaru španjolske kraljice, što nimalo ne čudi.

Posljednjih mjeseci suočila se s ortopedskim problemima izazvanim kontinuiranim nošenjem vrtoglavo visoke obuće.

Nakon dobivene dijagnoze prijeloma proksimalne falange središnjeg prsta na desnoj nozi, Letizia se na duži period oprostila od nošenja omiljenih štikli, a u prvim tjednima od prijeloma nije izlazila iz ortopedskih tenisica koje su posljednjih tjedana zamijenile cipele sa senzibilnom petom.

Dominaciju crvene 'razbila' bež bojom balonera

Ovogodišnje obilježavanje Dana državnosti u Madridu proteklo je uz kišu s kojom se kraljica Letizia suočila sa stilom.

Crveno izdanje tijekom vojne parade upotpunila je neprolaznim klasikom na modnoj sceni.

Bež baloner kraljice Letizije, međutim, razlikuje se od klasičnog modela po nekoliko detalja. Umjesto dvorednog kopčanja, njezin model krasi samo pojas koji nalaže da se nosi u stilu ogrtača.

Stvoreni look za proslavu Dana državnosti oplemenila je profinjenim nakitom - visećim naušnicama s dijamantima i rubinima brenda Aldao koje su dodale visoku dozu sofisticiranosti i glamura.