casual izdanje

Izdužuju noge i brišu trbuh: Kraljica Letizia u neodoljivo laskavim trapericama za svaki dan

30.09.2024 u 08:55

Kraljica Letizia

Izvor: Ostale fotografije / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Traperice visokog struka i retro trapez kroja savršen su odabir za svakodnevne stajlinge jer su vrlo udobne, praktične i svestrane, a pritom i nevjerojatno laskaju figuri

Španjolska kraljica Letizia poznata je po tome da gotovo nikad ne radi modne greške, a razočarala nije niti prilikom odlaska na ručak u Loxe Mareiro sa suprugom kraljem Filipeom VI.

Lijepa bivša novinarka oduševila je minimalističkim, ležernim stajlingom, kojim je pokazala da se zaista uvijek vrijedi osloniti na bezvremenske komade poput jednostavne i elegantne bijele košulje i traperica.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Upravo su traperice privukle pozornost jer je riječ o modelu koji vizualno znatno izdužuje noge te visokim strukom prikriva svaki 'višak' na području trbuha.

Traperice retro šarma i bijela košulja

Blago proširenje na potkoljenicama svemu je dali prizvuk retro trapez šarma, uz koji je kraljica vrhunski uskladila prelijepu bijelu košulju s detaljem trodimenzionalnog cvijeća.

Riječ je o modelu širokih rukava i visoke kragne iz brenda & Other Stories, na koji se često oslanja pri stiliziranju casual modnih kombinacija s daškom elegancije i visokog stila.

Torbica iz Manga

Španjolska kraljica stajling je zaokružila ravnim crnim cipelama, klasičnim bež balonerom te crnom torbicom iz Manga koja je dostupna po cijeni od 49,99 eura.

Kraljevskom paru na ručku se pridružila 18-godišnja kćer infanta Leonora, koja je ravno s vojne akademije u bijeloj uniformi.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Rita Franca / Sipa Press / Profimedia

Inače, Letizia je i početkom mjeseca oduševila sjajnim odabirom traperica iz Zare, koje je nosila u Parizu gdje je podržavala španjolske paraolimpijce. Tada je birala model užeg kroja i srednje visokog struka te ih uskladila sa šarenom bluzom.