senzacionalan look

Kraljica Letizia stigla je u Italiju: Teško je reći što je bolje, haljina, torba ili cipele koje noge čine vitkijim

26.09.2024 u 19:25

Bionic
Reading

Kraljica Letizia stigla je u Italiju kako bi predvodila središnje događanje Svjetskog dana istraživanja raka na IFOM Institutu za molekularnu onkologiju u Milanu. Za ovu prigodu odabrala je provjerenu i dobitnu odjevnu kombinaciju

Stajlinzi kraljice Letizije isplanirani su do posljednjeg detalja, a vrlo svjesna moći mode, španjolska kraljica nikada nijedan svoj izbor ne prepušta slučaju. Tako je kraljica Letizia u Milano sletjela sa stilom, odjevena u redom talijanske brendove. I da stvar bude bolje, sve su to bili već viđeni i nošeni komadi, ali kombinirani na potpuno svjež i chic način.

Stajling s već viđenim komadima

Naime, ove godine Letizia je odlučila kupiti minimum modnih komada, pa je tako čak i na otvaranju lirske sezone u Teatru Real, gdje uvijek iznenađuje novim stajlingom, odlučila ponoviti look.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Ovaj put odjenula je laskavu crvenu haljinu, drapiranu i s izraženim strukom. Riječ je o midi dizajnu s nabranim rukavima do laktova, s potpisom Salvatorea Ferragama . Premijerno ga je nosila na eventu na Mallorci, 2019., a cijena joj je bila 1650 eura.

Torbica kao poseban dodatak

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Maurizio Maule / IPA / Profimedia

Torbica, koja je uz haljinu privukla najviše pogleda, također je bila talijanska. Riječ je o modelu Toni Ballerina by Furla s cvjetnim printom. Bez sumnje, taj dodatak bio je poseban efekt potreban da njezinom stajlingu sastavljenom od basic komada da poseban šarm. A taj efekt postignut je i s dugim naušnicama s dijamantima i rubinima iz Aldao jewelrya.

Cipele koje noge čine duljima

Kako bi modnoj kombinaciji dala jesenski štih, kraljica je odabrala bež baloner, ležerno ga prebacivši preko ramena. A tim izborom kraljica je potvrdila kako je itekako u trendu. Naime, kao što smo imali prilike vidjeti na Tjednima mode, najpoželjniji baloner je upravo takav, klasičan i pomalo oversized kroja.

Što se tiče obuće, kraljica je posegnula za udobnošću salonki na nisku petu , koje, budući da su nude boje, vizualno izduljuju noge, čineći ih tako vitkima.