glamurozna izdanja

Haljine u koje su svi gledali: Švedske princeze na vjenčanju su nadmašile same sebe

01.09.2024 u 09:55

Švedska krunska princeza Victoria i njena kći princeza Sofia

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Heiko Junge / imago stock&people / Profimedia, Cornelius Poppe / AFP / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Švedske aristokratkinje, krunska princeza Victoria i njena šogorica princeza Sofia, zablistale su u raskošnim haljina koje plijene poglede

Unatoč činjenici da je njezin izabranik Durek Verrett obilježen brojnim kontroverzama, norveška princeza Martha Louise udala se za kalifornijskog šamana, a vjenčanju su prisustvovali brojni gosti.

Među njima su ponajviše pažnje plijenile švedska krunska princeza Victoria i njena šogorica princeza Sofia, koje su stigle u predivnim haljinama živopisnih tonova.

Švedska krunska princeza Victoria zablistala na vjenčanju

Švedska nasljednica trona odjenula je raskošnu maksi haljinu koraljne nijanse, velikog cvijeta na ramenu s visećim povezom te laskavog suženja koje je istaknulo njenu ženstvenu liniju.

Glamurozan stajling nadopunila je efektnom Guccijevom prozirnom torbicom od pleksiglasa, cipele s visokom petom de naušnice u tonovima narančaste i ljubičaste brenda Shourouk.

Samo par dana ranije princezu Victoriju imali smo prilike vidjeti u bitno drugačijem izdanju, kada je osvanula u vojničkoj odori prilikom odlaska na vojnu akademiju u trajanju od 20 mjeseci. No, sada se vratila u omiljene dugačke haljine, u kojima i inače plijeni pozornost na javnim pojavljivanjima.

  • +4
Princeza Victoria Izvor: Profimedia / Autor: FREDRIK SANDBERG / AFP / Profimedia

Princeza Sofia u glamuroznoj haljini

Njena lijepa 39-godišnja šogorica Sofia, vojvotkinja od Värmlanda, također je sve očarala u spektakularnoj haljini bijele i narančaste boje, maksi duljine i dugačkih rukava, s potpisom Lilli Jahilo.

Prekrasnu haljinu nadogradila je Gianvito Rossi salonkama s platformom u pastelno ružičastoj boji, torbicom nijanse vanilije brenda Susan Szatmary te raskošnim naušnicama od 18-karatnog zlata u vrijednosti 24.600 dolara.

Kada je riječ o samom vjenčanju, par je izrekao sudbonosno 'da' na romantičnoj lokaciji u malenom norveškom selu naziva Geiranger, a vjenčanju su prisustvovali uzvanici iz kraljevske loze. Mladenkini roditelji kralj Harald V. i kraljica Sonja, kao i Marthin brat Haakon i njegova supruga Mette-Marit predvodili su popis uzvanika, a vjenčanju su prisustvovale i tri kćeri norveške princeze: Maud, Leah i Emma.

u zelenilu

Udala se norveška princeza Martha Louise: Kraljevska obitelj okupljena na romantičnoj lokaciji

Pogledaj galeriju