LULU COUTURE

Haljine u kojima ćete uživati cijele sezone

22.09.2016 u 10:00

  • +3

LuLu Couture

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Prozirni i predimenzionirani modeli, elegantne haljine na vezanje te rupičasti strukturirani detalji krase novu kolekciju brenda LuLu Couture koji je i ove jeseni zadržao karakteristike svojih dosadašnjih kolekcija

Zaštitni znak LuLu Couture pre-fall 2016. su haljine, voluminozne i šik kroja ukrašenog prepoznatljivim volanom ili definiranog vezanjem oko struka ili vrata haljine, a ovaj mladi hrvatski ready-to-wear modni brend uskoro otvara i svoju prvu flagship trgovinu u Zagrebu.

Materijali koji definiraju kolekciju su vrhunski pamuk, traper, viskoza, til te scuba, mrežasti umeci, a  kod kolorita LuLu Couture ostao je vjeran jesenskim klasicima – crnoj, bijeloj i sivoj boji uz dodatke višnje i boje vina te plave i japanski crvene boje na pojedinim modelima kuće.

Ovogodišnji trendovi sezone, predimenzionirani modeli majica i haljina, prozirne te haljine na vezanje zastupljeni su u ovoj kolekciji brenda pod imenima haljina Marzia, Tena te Matea i Tia, a klasici LuLu Couturea Ella i Jana osvježeni su novim bojama i materijalima volana.

Novost su ove kolekcije i suknje od mrežastog materijala, odlično uparene s predimenzioniranim crnim sweatshirtom Felpa.