ZAGREBAČKA ULIČNA MODA

Hit komadi: Lijepa plavuša efektnu haljinu nosi s najpoželjnijim natikačama

18.08.2024 u 19:16

Bionic
Reading

Bezbroj sjajnih modnih stajlinga uvijek možete pronaći na zagrebačkoj špici, a atraktivna plavuša koja je vješto spojila nekoliko hit komada ukrala je pozornost

Za mnoge je fashionistice kombinacija s kojom nikad ne možete pogriješiti ljeti udoban i ženstven look koji uključuje lepršave haljine i natikače, a idealan je za brojne prigode od poslovnih pa do večernjih.

Na zagrebačkoj špici svojim se chic stajling istaknula zgodna plavuša koja je očarala probranim komadima ukomponiranima u elegantnu kombinaciju u kojoj ju je bila nemoguće ne primijetiti.

Kultne natikače

Haljina kimono rukava načinjena od prozračne morske svile brenda Maje kojeg je dizajnerica Judith Milgrom osnovala davne 1998. godine maxi duljine, diskretnog uzorka, savršeno se slaže s hit natikačama koje svojim klasičnim izgledom već neko vrijeme zaokupljaju modni svijet.

LEPRŠAVO I PROZRAČNO

Zagrebačka špica poput modne piste: Hrvatice prošetale u najljepšim ljetnim haljinama

Pogledaj galeriju

Riječ je dakako o kultnom modelu Oran s potpisom francuske kuće Hermès, natikačama koje su lansirane još krajem 90-ih no i dalje su vrlo aktualne te su nadahnule bezbrojne inačice na modnoj sceni.

Dizajnirao ih je Pierre Hardy 1997. godine kao dio kolekcije Hermès Year of Africa, no ostale su relevantne i danas. Iako su mnogi brendovi pokušali slično, nijedan se nije približio Hermèsovoj kvaliteti, nasljeđu i ponudi boja - natikače Oran dolaze u impresivne 32 boje.

Dakako, obožavaju ih i slavne trendseterice poput Else Hosk, Jasmine Tookes, Zoey Deutch, Millie Bobby Brown, Leonie Hanne, Olivije Culpo, Sarah Michelle Gellar...

Zagrebačka trendseterica ovaj je chic look upotpunila velikim sunčanim naočalama, mladenački raspuštenom kosom,  prozračnim make upom i još jednim klasikom - crnom Chanelovom torbom.