TRENDI I UDOBNE

Hit sandale sezone u kojima ćete se osjećati poput kraljice

25.04.2016 u 08:34

  • +27

Blok cipele

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Narednih mjeseci zaboravite na tanke potpetice, a ako krećete u potragu za sandalama, fokusirajte se isključivo na one s blok petom. Sandale s debljom, čvrstom petom ove su sezone apsolutni hit, a osim što su trendi, itekako su udobne. Savršen su spoj stila, udobnosti i praktičnosti

Ovosezonska kraljica sandala suvereno će vladati svim odjevnim kombinacijama. Dovoljno su visoke da izduže figuru, a opet dovoljno udobne da se osjećate kao da hodate u najudobnijim ravnim cipelama. Sandale s blok petom ovoga će ljeta biti vaše najbolje prijateljice.

Prednost im je što pristaju na gotovo sve kombinacije, pa ih možete nositi na minice, midi suknje i haljine i hlače svih dužina i oblika nogavica.

Cipele s blok petom slavne su holivudske ljepotice već prošetale s prvim danima proljeća, a modne ovisnice nisu izdržale da natikače s blok petom s potpisom modne kuće Gucci ne nose i tijekom hladnijih dana (u kombinaciji s čarapama) pa je taj trendi model bio najpoželjniji modni dodatak street style lookova tijekom svjetskih tjedana mode početkom ove godine.

Stuart Weitzman prošle je zime predstavio kampanju za proljeće/ljeto koju krase prekrasne Gigi Hadid, Lily Aldridge i Joan Smalls, no glavna zvijezda nove kolekcije ipak su bile sandale Nearly Nude. To je udobnija i trendovskija verzija njegova hit modela Nudist, a Weitzman je i njima pristupio minimalistički. Jedina je razlika između sandala Nudist i Nearly Nude u obliku pete, a dok sad već kultni model Nudist krasi tanka i elegantna peta, a Nearly Nude imaju trenutačno najpoželjniju trendovsku blok-petu.

Blok peta krasi i sandale još jednog 'vrućeg' brenda, Aquazurra koji je na novim modelima uspješno spojio dva hita, blok petu i šarene pompone. U svojim ih kolekcijama nude Alberto Guardiani, brend koji obožava Katy Perry,  Marc Jacobs, Gucci, Marni, Gianvito Rossi,  a dizajnerske brendove u stopu prate i poznati high street brendovi koji su svoje police već napunili najpoželjnijim verzijama it sandala.

Dodatni bonus im je što dolaze s različitim visinama pete, pa nije problem pronaći model u kojem ćete s osjećati udobno, ali i ukorak s trendovima.