anne hathaway

Hit sezone: Oko ovih balerinki lome se koplja, a ona ih ne prestaje nositi

29.06.2024 u 14:26

Bionic
Reading

Sada više nema dvojbe – mrežaste balerinke vrući su hit ovog ljeta. Pokazao je to i stajling Anne Hathaway koja je modelu crnoj boji prošetala ulicama New Yorka

Anne Hathaway nije mogla proći nezamijećeno kada se ulicama New Yorka prošetala u stilski dotjeranom ljetnom looku kojim su dominirali hit komadi ove sezone.

A njezin stajling samo je potvrdio ono o čemu se u modnim krugovima priča već neko vrijeme – mrežaste balerinke ultimativni hit su ove ljetne sezone. Anne je crne mrežaste balerinke koje nose potpis brenda Alaia nosile u šetnji New Yorkom, a hit cipele sezone stilizirala je s crnim prslukom, prozračnom midi suknjom i tkanim šeširom za sunce.

  • +5
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posljednjih nekoliko sezona glumica Anne Hathaway oduševljava svojim modnim izborima, bilo na crvenom tepihu ili na gradskom asfaltu. Suptilno prateći trendove pokazuje stajlinge koji privlače pažnju, a ove sezone ne odvaja se od Alaia mrežastih balerinki koje je prvo isfurala tijekom noćnog izlaska u gradu prošlog tjedna, iako ih je tada uparila s blijedoplavim kompletom sastavljenim od oversized košulje i laganih plisiranih hlača.

  • +3
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mrežaste cipele odličan su izbor za toplo vrijeme jer omogućuju disanje stopala zahvaljujući prozirnoj tkanini, istovremeno zadržavajući elegantnu silueti balerinki koje se slažu doslovce sa svime iz ormara. Mrežaste balerinke već su uočene kao upečatljiv dio modnih kombinacija Jennifer Lawrence i Zendaye, koje su ih nosile s hlačama širokih nogavica i majicama kratkih rukava.

Inače, trend nošenja mrežastih balerinki pokrenuo je brend Alaia, a ubrzo se proširio u ponudi drugih modnih kuća te high street brendova. Jennifer Lawrence do nedavno je bila jedna od predvodnica tog ljetnog praktičnog trenda.

  • +4
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Više puta je viđena u Alaïnim mrežastim balerinkama koje posjeduje u nizu boja. A svojoj garderobi nedavno je dodala i 'jelly' mrežaste balerinke modnog brenda The Row i time potvrdila kako je riječ o trendu koji još nije dosegnuo svoj vrhunac.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević