nepogrešiva španjolka

Efektna kombinacija kraljice Letizije u kojoj glavnu riječ imaju upečatljive hlače

21.12.2023 u 21:03

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica kao da ne može pogriješiti, a to je pokazala i jučer odjenuvši sasvim casual, a tako efektan outfit

Kraljica Letizia inače je velika ljubiteljica elegantnih kombinacija, a jučerašnjim je outfitom pokazala da sjajno barata i sportskom elegancijom! Za 60. rođendan svoje šogorice Elene kraljica Letizia stigla je u ekskluzivni restoran Pabú s kraljem Felipeom, unatoč turbulentnom razdoblju uslijed optužbi o bračnoj nevjeri. 'Stajliš' kao i uvijek, Letizia ni ovaj put nije razočarala!

Glavna zvijezda njezinog stajlinga su upečatljive hlače od tvida. Plavozelene hlače visokog struka i širokih nogavica brenda Maje stegnula je tankim crnim remenčićem, a ostatak kombinacije upotpunila je jednostavnijim komadima.

S obzirom da su hlače itekako zanimljive, nosila ih je uz jednostavan crni džemper okruglog izreza te popularne mokasinke debelog đona brenda Hugo Boss. Kraljica se ove sezone ne odvaja ni od male crne torbice s potpisom Victorije Beckham pa ju je uz sebe imala i na rođendanskoj proslavi.

S obzirom da zimske temperature u glavnom gradu Španjolske nisu tako niske, kraljica je nosila i crnu kožnu jaknu.

Uz nju je bio i Felipe koji je bio dotjeran u tamnosivom odijelu, a dobro raspoloženje koje su pokazali ispred restorana otkriva da ih optužbe ne uzrujavaju previše.