IDENTIČNI STAJLINZI

Holivudske plavuše postale modne blizanke

30.03.2017 u 11:08

  • +8

Charlize Theron i Kirsten Dunst

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Tradicionalna konvencija CinemaCon u Las Vegasu i ove godine privukla je mnoštvo zvijezda, uključujući holivudske dive Charlize Theron i Kirsten Dunst

Modna izdanja na konvenciji ComicCon obje dame odlučile su povjeriti Guccijevu dizajneru Alessandru Micheleu pojavivši se u minijaturnim cvjetnim haljinama.

Na svjetskoj turneji u povodu promocije novog nastavka filma 'Brzi i žestoki', Charlize je s filmskom ekipom svratila do Las Vegasa oduševivši izgledom na crvenom tepihu.

Cvjetni uzorak kao tradicionalan trend u proljetnoj sezoni Charlize je istaknula odabirom Guccijeve haljine ljubičastih cvjetova s detaljem puf rukava i crne vrpce oko vrata. Novo izdanje zaokružila je naušnicama ringovima i sandalama s potpisom Gianvita Rossija.

I dok je Charlize marljivo promovirala osmi nastavak 'Brzih i žestokih', njezina glumačka kolegica Kirsten Dunst iste je večeri promovirala novi triler Sofije Coppole u kojem tumači glavnu ulogu.

Da dijeli isti smisao za modu, Kirsten je dokazala identičnim odabirom štikli i nešto drukčijim modelom Guccijeve cvjetne haljine koja se pokazala punim pogotkom. Svečano izdanje u ležernom duhu Charlize i Kirsten podjednako su naglasile valovitom formom frizure.