HIDDEN HILLS

Iako se u njoj osjećala kao u svetištu, Kris Jenner prodala raskošnu vilu u susjedstvu kći i zeta

21.08.2020 u 18:06

Bionic
Reading

Vilu sa šest spavaćih soba i osam kupaonica u najluksuznijem dijelu Los Angelesa, Hidden Hillsu, Kris Jenner je kupila 2017. godine za 9,9 milijuna dolara, a sada je za nju dobila 15 milijuna

Prema pisanju Varietyjevog portala Dirt.com, Jenner je kuću smještenu preko puta obiteljske kuće njezine kćeri Kim Kardashian i zeta Kanyeja Westa prodala Katharini Harf, kćerki Petera Harfa, direktora kozmetičke kompanije Coty koja je prošle godine za 600 milijuna dolara u gotovini kupila tvrtku Kylie Cosmetics.

Smještena na više od 5 tisuća metara četvornih zemljišta, kuća u farmerskom stilu može se pohvaliti zadivljujućim dvoetažnim predvorjem, na kojeg se nastavljaju dnevni boravak i blagovaonica, kućno kino, privatna teretana i bar sa šankom.

Dnevni boravak od popločanog dijela dvorišta dijele ogromna klizna vrata, koja pružaju mogućnost boravka i zabave i u zatvorenom i na otvorenom, a s druge strane povezan je s ogromnom kuhinjom s otokom od mramora i tvrdog drveta.

I glavna spavaća soba zahvaljujući kliznim vratima ima izlaz u dvorište, a krase ju i garderoba i vlastita kupaonica s kadom.

U prostranom vanjskom dijelu pored travnjaka i bujnog zelenila nalaze se bazen i vanjska kuhinja.

Petnaest milijuna dolara, koliko je Kris dobila za kuću, iznos je pedeset posto veći od onoga za koji je 2017. kuću kupila, ali to ne znači da je na luksuznoj vili zaradila. Nakon kupnje nekretnine angažirala je poznate dizajnere interijera Waldoa Fernandeza i Tommyja Clementssa da prostor urede imajući određeni osjećaj na umu.

'Željela sam se u svom domu osjećati kao u svetištu, savršeno smirena i spokojna', rekla je prošle godine Kris kad je u pregled njenog doma svratila ekipa iz časopisa Architectural Digest.

'U svakom prostoru pronalazim zadovoljstvo. U koji god kutak krenuli, naiđete na nešto lijepo, nešto ukusno', rekla je tada Kris.

  • +13
Bivša kuća Kris Jenner na Hidden Hillsu Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia