na wimbledonu

Ista mama: Princeza Charlotte blistala u omiljenom stilu Kate Middleton

15.07.2024 u 08:59

  • +16

Princeza Charlotte

Izvor: Ostale fotografije / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia, Ray Tang/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Devetogodišnja princeza Charlotte osvanula je u divnoj haljinici crne boje i bijelih točkica, a ona kao da je izašla iz ormara njezine majke

Na jučerašnjem finalu Wimbledona drugi put u ovoj godini imali smo prilike vidjeti Kate Middleton uživo, a iako je sva pozornost bila usmjerena na nju, pažnju je zavrijedila i princeza Charlotte.

Kao i prošle godine, malena princeza pokazala je veliku strast prema tenisu te je burno pratila meč s tribina, ali je i nizom odmjerenih gesti dokazala da je itekako usklađena sa svojim aristokratskim nasljeđem.

Uz to nam je jasno dala do znanja da je prava mamina nasljednica kada je moda u pitanju! Naime Charlotte je nosila omiljeni stil Kate Middleton - haljinu s točkicama.

Birala je midi model crne boje i kontrastnih bijelih točkica, kratkih rukava s volanima te poveza vezanog mašnom oko struka. Kosu je nosila polupodignutu i svezanu u dvije bočne pletenice, a sve je nadogradila narukvicom, Ray Banovim sunčanim naočalama te krem balerinkama.

Haljinica koju je nosila devetogodišnjakinja dolazi s potpisom Guessa te uvelike nalikuje modelima u kojima je Kate blistala proteklih godina.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Haljina s točkicama

Dapače, upravo je 2022. poslije finala Wimbledona uručila pehar pobjedniku u vrlo sličnoj haljini - crno-bijelog dizajna, kratkih rukava i midi kroja, a uskladila ju je s bijelim salonkama crnog vrha.

U komadu ovog stila vidjeli smo je iste godine Edinburghu, kada je odjenula haljinu s volanima, bočnim prorezima te glamuroznim visokim ovratnikom i dugačkim rukavima.

Koliko joj je ovaj dizajn omiljen, potvrđuje podatak i da ga je nosila još 2015. u šetnji neposredno prije rođenja princeze, a dobro je znano da favorizira i obrnutu kombinaciju bijele boje s crnim točkicama.

Princeza Charlotte odala počast Kate Middleton

Devetogodišnja princeza Charlotte na ovaj je način odala svojevrsnu počast majci, koja nastavlja borbu s karcinomom. Ako je suditi prema njenom jučerašnjem izdanju, liječenje ide vrlo dobro, a princeza je čak najavila nova pojavljivanja u javnosti tijekom ljeta - ovisno o 'dobrim i lošim danima' koji se redovito izmjenjuju...

  • +2
Kate Middleton na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia