NEPREPOZNATLJIVA JE

Iva Leko kakvu još nismo vidjeli

13.11.2014 u 11:47

Bionic
Reading

Lijepa Iva Šarić Leko zaštitno je lice nove kolekcije dizajnerice Dijane Viljevac, ali i neprepoznatljiva. Duga ravna Ivina kosa za ovu je kampanju postala kovrčava izvrsno utjelovivši romantični look kolekcije

Nova kolekcija Dijane Viljevac inspirirana je cvijećem i tajanstvenom ženom iz Arlesa u suradnji s francuskom kućom L'occitane, a ženstvenu kolekciju izvrsno je utjelovila prekrasna Iva Šarić Leko.

Inspiraciju za novu kolekciju dizajnerica je pronašla u mističnoj ženiiz Arlesa koja nas svojom pojavom vodi u francusku Provansu. Senzualnost, ženstvenost, fatalnost i tajanstvenost probudit će u svakoj ženi glamur i ženstvenost koja je u svojoj punoj formi došla do potpunog izražaja upravo u ovoj kolekciji.


U kolekciji su samo unikatne ili limitirane haljine i svaka ima svoju priču koja je inspirirana nježnim božurom i ružama. Posebnu pažnju kao i uvijek dizajnerica je posvetila konstrukciji koja je detaljno osmišljena te izradi haljina. Čipka, organdi te ručno obrađivane latice i zlatni listići čipke ručno su aplicirani na haljine. Boje koje se prelijevaju čine haljinu mekom i fluidnom dok je igra aplikacija na haljini ugodna oku te lagana i nosiva.