PRIZNALA DENISU

Iva Majoli ima novog dečka

24.12.2012 u 13:35

Bionic
Reading

Čini se da Iva Majoli ponovno ljubi, a riječ je, navodno, o poduzetniku iz Crne Gore

Kako pišu 24 sata, Iva Majoli ima novog dečka. Iako im nije željela potvrditi identitet, već samo da je informacija točna, navodno je riječ o poduzetniku iz Crne Gore zbog kojega Iva svaki vikend putuje u tu zemlju.

Navodno je sama Denisu rekla da ima drugoga, što njemu i nije smetalo. Iva je poduzetnika iz Crne Gore upoznala na jednom od svojih putovanja. Sad gotovo svaki vikend leti u Podgoricu kako bi ga vidjela, a u njegovu društvu vidjeli su je i na večeri. Ivin bivši dečko Denis Popović sada se posvetio sinu Stefanu, kojeg je dobio u rujnu sa stomatologinjom s Floride. Navodno razmišlja i zauvijek se preseliti u Ameriku kako bi mogao biti s njim. Bivša tenisačica i Popović nekoliko puta su raskidali vezu, koja je trajala od početka godine.

Majoli je čak bila prihvatila to što joj je Denis prešutio da s Amerikankom čeka dijete. Za to je doznala nedugo prije nego što se dječak rodio. Iva je tada s Denisom slavila rođenje njegova sina u restoranu u centru Zagreba, a otputovala je i s njim na Floridu, gdje ga je upoznala.