ZAVODLJIVA U ČIPKI

Iva Šarić Leko i slavne dame u istoj haljini: kojoj bolji stoji?

17.02.2016 u 14:13

  • +4

Iva Šarić Leko

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Pixsell

Bionic
Reading

Nogometaš Jerko Leko i Iva Šarić Leko bili su među mnogobrojnim poznatim Hrvatima koji su pohrlili u H&M na Cvjetnom trgu kako bi među prvima pogledali novu kolekciju slavnog Davida Beckhama

H&M je u trgovini na Cvjetnom trgu predstavio ekskluzivnu mušku kolekciju Modern Essentials selected by David Beckham, a Iva Šarić Leko u pratnji supruga razgledala je krpice i pomogla u kupnji.

Lijepa je Iva kao i uvijek bila besprijekorno dotjerana, ovaj put u zavodljivoj crnoj mini haljini londonskog Self Portrait. Mini kreacija od prozirne čipkeguipure mladoj majci dvoje djece stajala je kao salivena, a za kišni dan uz laganu je haljinu odabrala visoke crne čizme.

Ovu prelijepu haljinu već su zamijetile i nosile slavne žene poput manekenke Jourdan Dunn i glumice Lucy Liu. One su, za razliku od supruge našeg nogometaša, haljinu kombinirale sa štiklama, ali Iva je pokazala kako je uz čizme lagana čipkasta s razigranim volanima nosiva u bilo koje godišnje doba.

Da je Self Portrait haljina hit i u crvenoj boji, pokazale su i još dvije slavne ljepotice. Supruga jdnog od najbogatijih ljudi na svijetu, ruksog milijardera Romana Abramovicha, Dasha Zhukova identičnu haljinu u crvenoj boji nosila je na premijeri filma 'Ossessione Vezzoli', a u svom ormaru haljinu u istoj nijansi ima i bogatašica Nicky Hilton.

Modni brend Self Portrait u rujnu 2013. osnovao je malezijski dizajner Han Chong, čiju su prepoznatljivu ženstvenu estetiku s luksuznim detaljima od čipke, prozirne tkanine i izvezenih detalja odmah prepoznale zaljubljenice u modu.

'Po mom mišljenju u modnoj industriji postoji velika praznina koju pokušavam popuniti, radi se ili o skupim dizajnerskim brendovima ili uličnim lancima mode. Nitko ne ulaže malo više truda u detalje. Riječ je o odjeći prihvatljive cijene, a razvijamo tkanine pokušavajući ih učiniti malo posebnijima', kaže Chong čije su haljine zadnjih godinu dana postale predmet žudnje brojnih žena.