UVIJEK PRIVLAČNA

Iva Šarić otkrila tajnu fenomenalnog izgleda

21.08.2013 u 13:10

Bionic
Reading

Savršenu put, kosu i liniju lijepe manekenke i ekonomistice Ive Leko teško je ne primijetiti. Mlada mama i supruga nogometaša Jerka Leke za Story je otkrila kako se njeguje, što neće nikada imati u ormaru te zašto u automobilu uvijek ima par cipela i tenisica te torbe i jakne

Kao i sve žene, u toaletnoj torbi uvijek ima tri must have komada. Za nju su to labelo, rumenilo i maskara. Obožava velike torbe, naočale i nakit, a spasonosna modna kombinacija, kaže Iva, premda zvuči kao klišej, za nju je mala crna haljina.

Zgodna Iva, mada ima tijelo za poželjeti, otkrila je da i nije baš ljubiteljica ljeta i da jedva čeka jesen i obveze u Zagrebu. Za Story je priznala i da u njezinu ormaru, koliko god se trudila, uvijek vlada kaos, a putni ormar ima i u automobilu.


'U autu držim par tenisica, cipela, dvije ili tri torbe te jakne. Često se šalim da uz ormar u stanu imam još jedan putni u autu', rekla je za Story, dodajući kako jednu stvar nećemo naći u njezinu ormaru, a to su balerinke. Ne izgledaju joj lijepo na nozi i u njima se ne osjeća udobno, kaže Iva.

Iva je otkrila i tajnu svog fenomenalnog izgleda koja je, kaže, u genima, živahnoj bebi, ali i zdravoj hrani. Osim toga, Iva je stalno u pokretu, ustaje rano i stalno je aktivna.