nakit bez mane

Izgledaju skupo, a koštaju 20 eura: Glamurozne naušnice osvojile su lijepu princezu

12.09.2024 u 13:15

Bionic
Reading

Nakon što se u lipnju s obitelji preselila iz SAD-a u Stockholm, 42-godišnja švedska princeza Madeleine redovito služi kao inspiracija modnim zaljubljenicama

Švedska princeza Madeleine nerijetko oduševi glamuroznim izdanjima kojima dominiraju uske haljine i chic sakoa, a prilikom odlaska na operu, zablistala je u još jednom pogođenoj kombinaciji.

Lijepa kćer švedskog kralja Gustava XVI. i kraljice Silvije za svečanu prigodu odjenula je elegantnu satensku haljinu maksi dužine, širokih naramenica i otmjenog ovratnika koji je poput vala padao duž dekoltea.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Haljinu je uskladila s jednima od najpoželjnijih sandala na modnoj sceni - modelom s remenčićima i visokom petom brenda Alaia.

Glamurozne naušnice iz Manga

No, čak i više od ove dobitne modne kombinacije, pozornost su privukle glamurozne naušnice koje izgledaju vrlo luksuzno, ali su iz - Manga.

Švedska princeza Madeleine Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Malo i veliko spojeno srce optočeno cirkonima ženstven je i naizgled skupocjen nakit bez mane i s cijenom od tek 19,99 eura. Riječ je o Mangovim 'Naomi' naušnicama koje će se nakon ovakve premijere u javnosti bez imalo sumnje u trenu rasprodati...

Ovakav nakit odličan je način da podignete cijeli stajling. Ako birate minimalističke haljine, poput modela u kojem je sada osvanula princeza Madeleine, samo njihov dodatak bit će dovoljan da čitavo izdanje transformirate iz ležernog u ono dostojno najsvečanijih prigoda.

sa suprugom i kraljicom

Lijepa švedska princeza zablistala u glamuroznoj haljini laskavog kroja

Pogledaj galeriju