PRINCEZA MADELEINE

Jedna od najljepših princeza blistala u divnoj haljini i chic espadrilama

16.07.2024 u 14:17

  • +12

Princeza Madeleine

Izvor: Profimedia / Autor: / Shutterstock Editorial / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Švedska kraljevska obitelj okupila se na proslavi rođendana švedske prijestolonasljednice Victorije, a pozornost je ukrala Madeleine, prelijepa princeza koja se vratila s obitelji u domovinu

Princeza Madeleine godinama je živjela u SAD-u sa suprugom Christopherom O'Neillom i njihovo troje djece, no sad se zauvijek vratila u domovinu, što je izazvalo veliko zanimanje medija.

Madeleine, Christopher i njihova djeca, Leonore, Nicolasom i Adrienne, nazočili su u palači Solliden proslavi rođendana buduće švedske kraljice, princezine sestre Victorije, koja je napuhala 47. svjećice na torti.

Lijepa Madeleine za ovu se prigodu odlučila za prekrasnu ljetnu haljinu s tankim naramenicama Agua by Agua Bendita i Valentinove wedge espadrile, omiljenu obuću mnogih zaljubljenica u modu tijekom ljetnih mjeseci. Ovaj hit model iz godine u godine ne gubi na popularnosti, a fashionistice poput kraljice Letizije, prve dame Jill Biden, Meghan Markle i Kate Middleton ne izlaze iz espadrila na punu petu.

PRINCEZA VICTORIA

Buduća kraljica briljirala je stajlingom kojim dominira efektan uzorak

Pogledaj galeriju

Inače, kao i svake godine, kraljevska obitelj okuplja se u palači Solliden na otoku Öland, njihovoj ljetnoj rezidenciji, kako bi proslavili rođendan princeze Victorije 14. srpnja. Tijekom svečanog obilježavanja rođendana, prijestolonasljednica je primila darove i bukete cvijeća od brojnih građana.

Osim princeza, svečanoj prigodi nazočili su kralj Carl XVI. Gustaf i njegova supruga, kraljica Silvia, kao i princezin brat, princ Carl Philip sa suprugom, princezom Sofijom, vojvotkinjom od Värmlanda i njihovo troje djece.

Inače, u lipnju je 42-godišnja princeza najavila povratak u domovinu nakon šest godina života u Sjedinjenim Državama. Sa suprugom, američko-britanskim bankarom O'Neillom, i njihovo troje djece, princezom Leonore, princem Nicolasom i princezom Adrienne, Madeleine sad živi u Stockholmu.