Tjedni Horoskop

Jarci će tražiti unutarnji mir, a Strijelci površni flert

15.05.2017 u 07:02

Bionic
Reading

Neočekivano dinamičan tjedan mnoge bi mogao prenuti iz kratkotrajnog proljetnog sna. Dok se neki znakovi moraju spremiti na sukobe, drugi će morati pronaći svoju romantičnu stranu

Ovnove će uloviti proljetna romantika, pa će se posvetiti svom ljubavnom životu. Bikovima će novi tjedan donijeti višak energije – kako u poslu, tako i u ljubavi.

Blizanci bi se na poslu trebali oslanjati na intuiciju, a u ljubavi na savjet prijatelja. Rakove će možda zadesiti neočekivana ljubav, a na poslu ih čeka uspjeh.

Lavovi će znati pokazati svoju šarmantnu stranu, koja je – tko bi rekao – i pomalo nepredvidljiva. Djevice će rješavati ljubavne probleme, no moraju se pripremiti kako bi im se moglo dogoditi da se nađu zatrpane poslom.

Vage će željeti biti u centru pažnje, no okružit će se krivim ljudima, a iz te neobične retrospekcije mogle bi ih prenuti financijske nevolje. Škorpioni će pokušavati izdržati kućne razmirice, no moglo bi im se dogoditi da te napetosti prenesu u radno okruženje.

Strijelci će bez problema osvajati, no njihovi flertovi uglavnom ih neće dovesti nikamo, već će se završavati površno, kako su i počeli. Jarci će biti u potrazi za unutarnjim mirom i – kako stvari idu – mogli bi ga zapravo i pronaći.

Vodenjacima novi tjedan donosi samo neželjene izazove – romantične i poslovne. Ribe će uživati u izlascima, a ta pozitivna energija prelit će im se i u posao.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.