TIJELO ZA POŽELJETI

Je li ona najseksi mlada mama na plaži?

06.08.2013 u 11:07

Doutzen Kroes

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Lijepa anđelica Victoria's Secreta Doutzen Kroes jedan je od najpoznatijih modela, a brojni dizajneri doslovce stoje u redu kako bi ju odjenuli, no po svemu sudeći i lijepe anđelice trebaju godišnji odmor, a Doutzen svoj provodi s mužem i sinom na plažama Ibize

Provodeći vruće ljetne dane u Ibizi na plaži u društvu supruga, nizozemskog DJ-a Sunnery Jamesa te njihovog sina Phyllona, zanosna Doutzen istaknula je sve svoje bajne obline u mini bikiniju. 28-godišnja anđelica na plaži je poglede mamila dvodijelnim badićem, s ružičastim gaćicama i šarenim gornjim dijelom banana oblika.

Zanosna Doutzen u punom sjaju pokazala je besprijekornu figuru, a nemoguće je ne primijetiti njezin ravni trbuh s trbušnjacima i vitke noge. Plavu kosu skupila je u opuštenu ljetnu punđu, a tamnim sunčanim naočalama sakrila pogled. Baš kao i svi roditelji s malom djecom, Doutzen i njezin suprug naoružali su se svim mogućim rekvizitima koje bi njihov sin na plaži mogao zatrebati, poput šarenog koluta koji lijepa anđelica drži u rukama.