SLATKE MAZE

Je li ši-cu pravi pas za vas?

19.04.2016 u 15:43

Bionic
Reading

Ši-cui su opušteni i slatki psi. Vole ispunjavati želje svojih vlasnika dok god to rade zajedno

Ši-cu je pasmina koja je nastala za kineske careve, a pretpostavlja se da su ih Tibetanci uzgojili da sliče na male lavove.

Vole se maziti

Ši-cui su idealni za krilo i maženje. Cijela je pasmina nastala kao društvo za ljude, pa nije ni čudo da obožavaju ljude i traže ljubav od njih.

Vrlo su razigrani

Ši-cui se vole igrati. Čak znaju biti malo zločesti – mogu vam ukrasti cipele i šlape u nadi da ćete ih loviti. Također se zna dogoditi da drugim psima kradu igračke.


Iznimno su društveni

Ši-cui voli društvo, bez obzira radilo se o drugim psima ili ljudima. Štoviše, ti su psići prilično dobri terapeutski psi. Kad su u pitanju mačke, neki ši-cui će se s njima slagati, a neki ne.

Ima ih u različitim bojama

Ši-cua ima u zlatno-bijeloj, crveno-bijeloj, crvenoj, crnoj, crvenkasto smeđoj, svijetlosmeđoj, sivo-bijeloj, tigrastoj, srebrnoj i bijeloj varijanti. Ukratko, koja god vam boja padne na pamet, postoji ši-cu za vas.

Prilagodljivi su

Ši-cui su uvijek raspoloženi za bilo koju stvar koju mogu raditi sa svojim čovjekom. Ako želite gledati TV, ši-cu će gledati TV s vama. Ako želite šetati, ši-cu je uvijek raspoložen za šetnju. Vrijeme za spavanje? Zijev! Laku noć!