SVESTRANI MODEL

Jedna od najbolje odjevenih kraljica zablistala u trapericama i bluzi koju se isplati imati u ormaru

17.06.2020 u 10:11

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima posljednjih tjedana marljivo obavlja kraljevske dužnosti otvarajući muzeje i slične ustanove koje su zatvorene usred pandemije koronavirusa. Ovoga puta prisustvovala je potpisivanju Sporazuma o glazbi Hoekshe Waard inicijative Meer Muzik in de Klas koja ima za cilj stručno glazbeno obrazovanje 1,6 milijuna nizozemskih osnovnoškolaca

Poznata po odvažnom i modernom stilu odijevanja, često drugačijem od članica drugih europskih monarhija, 49- godišnja nizozemska kraljica ni ovoga puta ništa nije željela prepustiti slučaju svoje formalno izdanje kreiravši svestranim i nosivim odjevnim predmetom bez obzira na dob.

Jedna od ključnih karakteristika njezina kraljevskoga stila po kojoj je postala poznata je zanimljiva kombinacija boja i dizajna kojim pažljivo naglašava figuru. Dokaz dobrog modnog ukusa svakako je i njezino najnovije izdanje u znaku tamnih traperica širih nogavica u kombinaciji s mornarsko plavim salonkama u špic i bijelom bluzom.

  • +3
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naizgled jednostavnu kombinaciju nizozemska kraljica uspjela je učiniti posebnom upravo zahvaljujući bijelom modelu bluze koji stiže s upečatljivim detaljem na ramenu u formi mašne.

Poput bluze za kakvu se odlučila 49- godišnja kraljica, rodom iz Argentine, slični modeli do sada su se pokazali dovoljno svestranima i u stanju podići najobičniju odjevnu kombinaciju, a za vas smo pronašli slične modele iz ponude high street trgovina koje se isplati imati u kolekciji.