UDOBNO SA STILOM

Kako kombinirati hit majicu sezone

23.03.2016 u 08:00

Bionic
Reading

Majica s kapuljačom ili popularno 'hoodica', u posljednje vrijeme često se može vidjeti na slavnim damama, zbog čega je dobila titulu hit majice sezone

Ponekad nošenje hoodie majica može djelovati kao da niste uložili nikakav trud u svoj outfit, a to je zadnje što biste željeli postići s ovom trendovskom majicom. Kako biste pomno skombinirali 'hoodicu' u svakodnevne kombinacije, donosimo vam par kombinacija s kojima ćete to postići.

Prije svega, zbog svoje jednostavnosti i čestog pojavljivanja u jednobojnim varijantama, hoodie majice je vrlo lako skombinirati.

Ako ste pobornica jednostavnog stila, nećete pogriješiti ako majicu s kapuljačom kombinirate uz klasične komade poput kožne jakne, gležnjača i traperica s prorezima. Uz dodatak male torbe, koja se pokazala kao glavni hit sezone, ne može vam se dogoditi stilska pogreška.

Kao uz kožnu jaknu, hoodie majice savršeno će pristajati i uz onu od trapera. Majica s kapuljačom upečatljive crvene boje u kombinaciji s vintage traper jaknom, dobitna je formula koju potvrđuje i 'it' djevojka Kendall Jenner.

Ako vam se trendovska majica s kapuljačom učini prejednostavnom, tada ju kombinirajte uz kontrastne modne dodatke poput upečatljive žute torbice ili mokasina s debelim crvenim đonom. Ako k tome pridodate trendovsku bomber jaknu sa zanimljivim izvezenim detaljima u boji, ne morate se bojati da ćete ostati nezapaženi.


Za koju god se kombinaciju odlučili, s hoodie majicom ove proljetne sezone ne možete pogriješiti.