BEST FRIENDS

Kako su Beyonce i Kim zakopale ratnu sjekiru

18.06.2013 u 11:58

Bionic
Reading

Objava Beyonce na Facebooku, koja je u manje od 10 minuta imala čak 500 dijeljenja ili 'shareova', jest ona koju je posvetila reality zvijezdi Kim Kardashian te Kanyeu Westu

Iznad slike na kojoj se nalaze Kim i Kanye Beyonce je napisala 'Čestitam' referirajući se na bebu koju su dobili ovoga vikenda.

Ova objava na službenom profilu glazbene dive istovremeno je oduševila i šokirala brojne fanove zato što se već godinu dana šuška o tome kako Beyonce ne može smisliti Kim

Ovo je bio lijep čin, a možda je i zaista riječ o okretanju nove stranice u njihovim životima, jer su prije mjesec dana na Twitteru osvanule njihove zajedničke fotke s događanja Met Gala.

Valja istaknuti da su njihove 'gore polovice', Jay-Z i Kanye West jako dobri i bliski prijatelji pa je to vjerojatno i jedan razlog zbog kojeg je Beyonce odlučila zaboraviti sve razmirice.

Slavni holivudski redatelj Ron Howard prošle godine snimao je dokumentarac o Beyonceinom popularnom suprugu Jay-Z-iju i glazbenom festivalu Budweiser Made in America, a Kim je tu priliku navodno htjela iskoristiti i za vlastitu promociju.

U jednom je trenutku Beyonce 'pukla' na setu i rekla joj da se ne gura u centar pozornosti zbog čega su se i posvađale.