PONUDA I CIJENE

Kakve se gumene čizme nose ove sezone

16.12.2011 u 12:02

Bionic
Reading

Otkad su se prije nekoliko godina uvukle u modu do te mjere da se nose uz minice na gradske špice, gumene čizme i dalje vrve po svim dućanima ulične mode. Koje novitete i po kojim cijenama možete pronaći, provjerite u našoj fotogaleriji

Ne samo da će vas spasiti na kišni dan, gumene čizme posljednjih sezona dolaze u dovoljno fensi izvedbama i toliko su isfurane kao obuća za pomodarke da ih možete uklopiti u stajling i za kakvo finjak pojavljivanje.

I ove sezone novi su modeli gumenih čizama preplavili dućane s obućom, a osobito se nameću one koje izgledom oponašaju bajkerske čizme. Takve ćete naći kod većine brandova, od Diesela, Replaya Pepe Jeansa do onih no name i cjenovno povoljnijih.

Noviteti, osim klasičnih, nalažu gumenjake s poluvisokom ili čak podosta visokom petom. Dodaci od vunenih tkanina, bilo preko cijelih čizma od gležnja naviše, bilo samo kao gornja pasica, također znaju biti vrlo zanimljivi, jednobojni ili, primjerice, s nordijskim uzorkom. Poneki se mogu i skidati, pa ćete, odlučite li se za takav par, dobiti dva stajlinga u jednom.

Što se tiče boja, sve je dopušteno – od jednobojnih poput senf žutih, denver plavih i ljubičastih do geometrijskih i životinjskih uzoraka. Za romantičarke, tu su i pokoje s točkicama cvjetnim uzorcima kakve, primjerice, i ove godine nudi domaći proizvođač Borovo

Kad smo kod bajkerskih gumenjaka, dolaze sa srebrnim kopčama ili čak metalik gumbima, poput ovosezonskih hunterica, koje dolaze zanimljivo izrezane na gornjim rubovima. Najčešće su poluvisoke.

I Peko ima zanimljive modele, cjenovno pristupačne, a posebno su im zanimljive gumene gležnjače koje koštaju 99 kuna. One slične bajkerskim čizmama te s dodatkom krzna koštaju 199 kuna, a ostale su 149 kuna.