NOVI TREND

Kakve se torbe sada nose?

21.01.2013 u 09:51

Bionic
Reading

Zaboravite gigantske torbe, ma što poželjeli tegliti taj dan! Nose se minijaturne torbice na dugačkom lancu – naučite se snalaziti s njima…

Mini suknje, kratki topići, uske hlače do gležnja… a sada još i najmanje moguće torbice - modni svijet definitivno razmišlja minijaturno

Pripremite se dakle na redukciju stvari, odnosno na najnužnije - recimo da će vam u nju stati kreditna kartica, ključevi, možda i mobitel. No nakon godina i godina nošenja torbetina velikih poput kovčega osjetit ćete olakšanje (u svakom smislu), i gledajte to s te strane.

Istraživanje pokazuje da žene tegle gotovo dvostruko više od preporučenih oko kilogram stvari u torbi – mobitel, balzam za usne, naočale, novčanik, ključeve, vodu, kišobran, knjigu, možda koju energetsku pločicu, čak i balerinke, ako zabole noge u visokim petama! Liječnici neprestano upozoravaju na probleme s kralježnicom zbog toga, no žene ne mare.

Sada bi pak mogle mariti jer će ih na to, ako ništa drugo, natjerati trendovi. Mnoge su dame na crvenim tepisima, pa čak i na ulicama, pokazale i dokazale da se može razmišljati minijaturno, izgledati puno elegantnije i, što je najvažnije – sasvim se dobro snalaziti i s ono malo stvari koje stanu u 'minjak' torbicu.