PONUDA I CIJENE

Kakve tenisice kupiti za proljeće

19.02.2013 u 10:40

Bionic
Reading

Tenisice koje nam poznati brendovi nameću ususret proljeću toliko su fensi-šmensi da vas modna policija neće imati pravo uhvatiti, čak i ako ih isfurate uz svečana odijela. Cure će ih pak rado nositi na mini suknjice, a idu dakako i uz traperice, ostale hlače, kombinezone. Izvolite dio ponude s cijenama

Najveći hit su tenisice čiji je đon najčešće ravan, nekoliko centimetara visok i u bijeloj boji, iako ima odličnih inačica u nekoj od boja suprotstavljenih platnu, poput primjerice lude kombinacije ljubičaste i roza! To je dakako udobna obuća koja ipak više služi za odlaske na gradske špice i šetnjice, nego trčanje.

Nebitno je nosite li one niske ili one do iznad gležnja, ovog će proljeća dati jak osobni pečat vašem stilu, ovisno o tome uz što ćete ih kombinirati.Platnenih inačica ima mali milijun: od zebrastih, tigrastih i prepunih šljokica za žene do maskirnih i sa zakovicama za muškarce.

Visoki primjerci često dolaze u izvedbi od kože, a tada im je i cijena nešto paprenija. U ponudi ih imaju Zara, Sketchers, Supra, Nike, Adidas, Converse, Timberland, a među platnenima popularan je osobito Vans.

Prozujali smo specijaliziranim lancima ulične mode i odabrali neke od atraktivnih modela koje donosimo s cijenama