SAMA U LOS ANGELESU

Kanye proslavio rođendan bez Kim Kardashian

10.06.2013 u 08:08

Bionic
Reading

Kim Kardashian nije bila uz svog dečka Kanyea Westa na proslavi njegovog 36. rođendana

Nimalo raskošna rođendanska proslava Kanyea Westa okupila je brojne zvijezde: došli su, naravno, njegovi prijatelji Beyonce i Jay-Z, no primijećeno je da Kim Kardashian, s kojom je u vezi godinu dana, nije bilo u njujorškom klubu Ms. Lily's. Kim je morala ostati u Los Angelesu jer zbog visoke trudnoće više ne može putovati avionom, piše Mail Online.

'Kim više nije dopušteno letjeti', izjavio je izvor za časopis Us Weekly. No misli su joj bile uz oca njezinog djeteta čije se rođenje očekuje sljedećeg mjeseca.

U subotu je zvijezda realityja javno izjavila svoju ljubav poželjevši svom dečku sretan rođendan na Twitteru. 'Sretan rođendan mom najboljem prijatelju, ljubavi mog života, mojoj duši! Volim te više od svega', napisala je Kim uz popratni kolaž fotografija zaljubljenog para.

Prošle godine je Kim svojoj novoj ljubavi za rođendan poklonila 750.000 dolara vrijedan Lamborghini, ali navodno mu ove godine neće darovati ništa raskošno. 'Kanye ne želi da Kim u trudnoći razmišlja o poklonu za njegov rođendan', rekao je izvor za stranicu HollywoodLife.com.