NEUKUSNE INTERVENCIJE

Kate i princ William naljutili sve oko sebe

09.12.2013 u 09:01

Bionic
Reading

Kraljevski par navukao je gnjev mještana koji žive u neposrednoj blizini kraljičinog imanja Sandringham nakon što su odbrali, procjenjuju mještani, 'vulgarne' crepove jarke boje na krovu svoje kuće

Crepovi na ljetnikovcu zamijenjeni su proteklih nekoliko tjedana, a susjedi nisu zadovoljni rezultatom, piše MailOnline.


'Zgrada datira s početka 19. stoljeća, ali sada to izgleda više kao kuća u Barrattu', rekao je jedan susjed. 'Nije trn u oku, ali izgleda potpuno drugačije.'

Ljetnikovac s 10 spavaćih soba nalazi se na kraljičinom privatnom imanju Sandringham te je bio dom direktora Jamesa Everetta i njegove obitelj posljednjih 13 godina.


Everettovi su bili zamoljeni da napuste zdanje četiri godine prije kraja njihova najma kako bi se napravilo mjesta za Williama i Catherine.

Mnoštvo novih mjera sigurnosti također je odobrilo općinsko vijeće, a to je uključilo i sadnju desetaka stabala koji štite zdanje od znatiželjnih pogleda. Sandringham je u vlasništvu kraljice Elizabete od 1952, a kraljevska obitelj ga ima od 1862.