TRENDI VOJVOTKINJA

Kate Middleton ima savršenu ljetnu kombinaciju koja uključuje njezin omiljeni uzorak

02.07.2021 u 16:54

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea nije propustila ovogodišnje izdanje Wimbledona gdje je u društvu proslavljenog britanskog tenisača Tima Henmana uživala u teniskom dvoboju parova: Jamieja Murrayja i Brune Soaresa koji su se borili protiv Nicholasa Monroea i Vaseka Pospisila

Publiku u klubu All England redovito čine slavne osobe i članovi kraljevske obitelji, a kao i obično, svu je pozornost i ovoga puta ukrala Kate Middleton u trendi kombinaciji kojoj je teško naći zamjerke.

Vojvotkinja od Cambridgea, pokroviteljica je All England Lawn Tennis and Croquet Cluba, koji je organizator ovog najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu, a tu je ulogu preuzela 2013. godine od kraljice Elizabete II.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate Middleton (39) je za ovu prigodu odabrala jednostavan, ali efektan look u bijeloj i plavoj koji joj je pristajao kao saliven.

Omiljena vojvotkinja bila je mamac za poglede u suknji na točkice s potpisom Alessandre Rich koju je uparila s elegantnim sakoom (Smythe), bijelim T-shirtom, bijelim stiletticama Jimmyja Chooa i torbicom prestižnog brenda Mulberry.

  • +4
Kate Middleton i princ William na utakmici Izvor: Profimedia / Autor: MATTHEW CHILDS / AFP / Profimedia

Točkice su jedan od najdražih uzoraka stajliš članice kraljevske obitelji i rado ga nosi u mnogim prigodama, baš kao i drage joj prugice.

Stajling bez greške upotpunila je svojom prepoznatljivom frizurom stiliziranom u raskošne uvojke i diskretnim nakitom.

Kate nije zaboravila niti na zaštitnu masku cvjetnog uzorka s potpisom njezinog omiljenog brenda Amaia.

Inače, kako je i najavljeno, otkrivanju kipa princeze Diane povodom njezinog 60. rođendana, na kojem su se prvi puta nakon sprovoda princa Philipa, skupa pojavila braća, prinčevi William i Harry, nisu nazočile njihove supruge, Kate Middleton i Meghan Markle, ali ni princ Charles niti kraljica Elizabeta II.