U BLAGDANSKIM BOJAMA

Kate Middleton rijetko viđamo u ovakvom izdanju: Samo ona može u gojzericama i pernatoj jakni izgledati ovako dobro

05.12.2019 u 10:02

Bionic
Reading

Da je itekako spremna za novu blagdansku sezonu, britanska miljenica Kate Middleton, osim službenim posjetom farmi s božićnim drvcima, dokazala je prigodnim izdanjem

Vojvotkinja od Cambridgea odlučila je posjetiti farmu Peterley Manor u selu Great Missenden te je imala priliku odabrati božićna drvca s obiteljima i djecom slabijeg imovinskog stanja o kojima se brine humanitarna organizacija Family Action, čiji je glavni pokrovitelj upravo Kate Middleton.

Funkciju glavnog pokrovitelja ove humanitarne organizacije posljednjih 65 godina obnašala je britanska kraljica Elizabeta te je svoje pokroviteljske dužnosti prepustila vojvotkinji od Cambridgea.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia

Sasvim prigodno, britanska miljenica na novi angažman pristigla je u tradicionalnim božićnim bojama, crvenoj i zelenoj, koju je istaknula pernatom jaknom brenda Perfect Moment i puloverom u kombinaciji s tamnim trapericama skinny kroja.

Izdanje za posjet farmi Kate je, uz šumski zelene čarape, upotpunila tamnosmeđim vodootpornim gojzericama britanskog brenda Berghaus, koje se u prodaji na stranicama Amazona nalaze po cijeni od oko 800 kuna.