KRIS OSTAO BEZ NOVCA?

Kim Kardashian konačno se uspjela razvesti

05.06.2013 u 18:22

Bionic
Reading

Iako je brak Kim Kardashian i Krisa Humpriesa trajao samo 72 dana, bio je potreban čak 581 dan se reality zvijezda, koja očekuje svoje prvo dijete s reperom Kanyeom Westom, i košarkaš razvedu

Godinu i sedam mjeseci od podnošenja zahtjeva za razvod braka reality zvijezda Kim Kardashian i košarkaš Kris Humpries su se i službeno razveli, piše Mirror. Presuda je donesena na vrhovnom sudu Los Angelesa 3. lipnja, a detalji rastave nisu poznati. No mediji nagađaju kako je prilikom rastave poštovan predbračni ugovor, pa je tako Kris je najvjerojatnije napustio brak bez Kiminog novca. Naime, bogatstvo Kim Kardashian procijenjeno je na neto vrijednost od vrtoglavih 40 milijuna dolara.

Kako se rastava braka dugog 72 dana tako otegnula, trudna Kim Kardashian, koja očekuje rođenje kćeri s Kanyeom Westom idućeg mjeseca, već se počela brinuti kako će svoje prvo dijete roditi i još uvijek biti u braku s Krisom.

Službena rastava braka svakako je odlična vijest za Kim s obzirom na to da se po stranim medijima šuška kako Kanye samo čeka njezinu službenu rastavu kako bi je zaprosio.