BOLNO ZA GLEDATI!

Kim Kardashian otečena stopala na silu ugurala u štikle

17.05.2013 u 12:50

Bionic
Reading

Iako je trudna, Kim Kardashian jednostavno ne odustaje od modnih egzibicija. Tako je nedavno izjavila kako će obući sve u što još može ući, i toga se čvrsto drži. Njezin najnoviji modni uradak rezultirao je uskom bijelom haljinom i stopalima koja su doslovce vrištala iz plastičnih cipela

Starleta Kim Kardashian očekuje rođenje svog prvog djeteta s dečkom Kanyeom Westom, a otkako joj je trudnički trbuh postao jasno izražen, muku muči s odjećom. Odbija posegnuti za udobnijim komadima odjeće i ravnim cipelama pa tako redovito odijeva pripijene haljine i vrtoglavo visoke potpetice.


Nedavno je na Twitteru objavila fotografiju svojih natečenih stopala nakon što je izula štiklu, no to je nije navelo na potragu za udobnijom odjećom, naprotiv. Ovoga puta Kim se u društvu svoje majke Kris Jenner pojavila u bijeloj uskoj haljini široko razrezanih rukava te u bolno uskim štiklama.

I dok joj je haljina u punom sjaju isticala obline, sam pogled na njezine noge bio je bolan. Naime, otečena stopala ugurala je u plastične štikle, a krajnji je rezultat bio jedan jako bolan modni gaf.