MODNA IKONA

Klasika je uvijek u modi: Severina zna koji komad odjeće svaka žena treba imati u svojoj garderobi

30.04.2020 u 12:53

Bionic
Reading

Naša kraljica estrade, kako joj mnogi od milja tepaju, ima istančan modni ukus. Severina već godinama pokazuje da jako dobro zna u što se isplati investirati, a sada nas je podsjetila zašto bi ovaj ključni komad garderobe svaka žena trebala imati u svom ormaru

Da je bijela košulja modni klasik koji nikada ne izlazi iz trenda, što je čini jednim od odjevnih komada u koji se definitivno isplati investirati, jako dobro zna Severina. Naša pjevačica putem Instagrama je podsjetila zašto je dobro imati ga u svom ormaru.

Zgodna Splićanka objavila je novu fotografiju na kojoj u krevetu pozira odjevena samo u predimenzioniranu bijelu košulju sa srebrenim naušnicama i postojanom šminkom i frizurom.

Iako inače nema određeni stil koji posebno preferira te je često možemo vidjeti u vrlo razigranim izdanjima u kojima spaja nespojivo, Severina se ovoga puta opredijelila za jedan bezvremenski modni izričaj.

Nedavno ste u našem tekstu imali prilike vidjeti što se u raznim high street brendovima nudi od bijelih košulja. Zavirite u bogatu ponudu koju smo vam predstavili jer ovo je komad garderobe koji ćete sigurno nositi godinama.