ANKETA

Koja ih bolje nosi? Maja Šuput i Franka Batelić nabavile identične sandale od svega 350 kn

16.03.2022 u 16:47

Bionic
Reading

Mnoge modne ovisnice već su shvatile da će narednu toplu sezonu pred nama obilježiti posebne vrste visokih cipela. Iako izuzetno nepraktične za hodanje, platforme i to vrtoglavo visoke, vraćaju se na modnu scenu u velikom stilu. Prepoznale su to pjevačice Maja Šuput i Franka Batelić

Svjetske modne blogerice prije nekoliko su tjedana najavile veliki modni hit, sandale platforme koje izgledaju vrlo glomazno na nozi ali ujedno podižu svaki stajling.

Posebno se ovaj trend sviđa nižim djevojkama, a zato su ga među prvima prigrlile pjevačica Maja Šuput i Franka Batelić. Dame s domaće estrade zapikirale su ni više ni manje nego identične sandale u upečatljivoj metalik zelenoj nijansi.

Prije nekoliko dana ih je u svoj stajling ukomponirala Franka i to uz ljubičastu mini haljinicu, a sada se istima pohvalila Šuput koja ne krije da je slaba na cipele. Šuput je svoje platforme spojila sa šljokastom haljinom iste boje.

Trend je među prvima prigrlila i naša modna blogerica Sonja Kovač, koja je pak nabavila vrlo popularan model Versace u atraktivnoj rozoj boji.

Inače, spomenute cipele koje nose Šuput i Batelić moguće je pronaći po cijeni od otprilike 350 kuna i to na popularnom Asosu, a proizvodi ih brend Public Desire. Osim efektne boje, sandale su posebne po svoja dva remenčića koji se vežu u visini gležnja.

Što kažete kojoj našoj poznatoj dami bolje stoje ove cipele?

Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV