UPEČATLJIVA KREACIJA

Kolinda Grabar Kitarović plijenila poglede u haljini dizajnerice koju obožava i Kate Middleton

25.09.2024 u 09:10

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ovih dana boravi u New Yorku te je nazočila dodjeli Global Citizen Awards Atlantic Council, na kojoj su se okupili brojni vođe država, diplomati, uspješni poslovni ljudi iz cijeloga svijeta...

Političarka je tako na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju u kreaciji u kojoj je plijenila sve poglede.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljiva nijansa zelene boje bila je hrabar iskorak bivše predsjednice te nikako nije mogla proći nezapaženo.

Za ovu je prigodu odabrala upečatljivu košulja - haljinu maxi duljine s bijelim gumbićima u boji limete i visokim ovratnikom, čime je naglasila svoju nikad vitkiju figuru. Poseban detalj kreaciji daje remen, a on je dodatno istaknuo struk bivše hrvatske predsjednice.

NE IZLAZI IZ MODE

Kolinda zna da ništa ne može podići kombinaciju kao efektna marama oko vrata

Pogledaj galeriju

Kreacija londonske dizajnerice

Riječ je o kreaciji londonske dizajnerice Edeline Lee, kanadsko-britanske kreatorice korejskih korijena, poznate po elegantnim haljinama koje laskaju ženskim oblinama, a rado ih nosi i Kate Middleton.

Dobro osmišljenu modnu kombinaciju, koja se pokazala punim pogotkom, nadogradila je chic punđom, decentnim naušnicama i blistavim make upom.

Inače, ovo nije prvi put da je Grabar Kitarović nosila haljinu s potpisom Edeline Lee.

U svojoj garderobi posjeduje ih nekoliko, a u tamnoplavoj haljini s bijelim detaljima pojavila se prilikom sudjelovanja na NATO-ovom javnom forumu. Zanimljivo je to da je istu košulja - haljinu nosila i slavna manekenka Christy Turlington.

Inače, članica Međunarodnog olimpijskog odbora pohvalila se i time da se u New Yorku susrela s Elonom Muskom.

'Sinoć na večeri Global Citizen Awards Atlantic Council, na marginama tjedna visokog nivoa povodom Generalne skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku. Događaj je okupio svjetske čelnike, diplomate i poslovne ljude kako bi proslavili vrijednosti i kvalitete globalnog vodstva. H.E. Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, H.E. Kiriakos Micotakis, H.E. Giorgia Meloni i Miky Lee, srdačne čestitke na nagradama za izniman doprinos da svijet bude bolji. Svakog vođu predstavile su poznate ličnosti, uključujući predsjednika Williama Ruta, dr. Alberta Bourlu, Elona Muska i Shari Redstone', napisala je na Instagramu, istaknuvši koliko je ova nagrada važna pri oblikovanju svjetlije globalne budućnosti.