SREBRO U KOSI

Glamurozna frizura Andie MacDowell stvorena je za sjedokose dame

24.09.2024 u 14:55

  • +7

Andie MacDowell

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Andie MacDowell (66), kao i obično, privukla je veliku pozornost na godišnjoj modnoj reviji beauty brenda LOréal Paris, čime je službeno počeo Tjedan mode u Parizu

Slavna glumica, koja je publiku i kritiku osvojila ulogama u filmovima 'Četiri vjenčanja i sprovod', 'Kratki rezovi' i 'Zelena karta', izgledala je prelijepo u elegantnoj kreaciji načinjenoj od svjetlucave tkanine te bez naramenica, a koja joj je stajala kao salivena.

Izvor: Profimedia / Autor: Darla Khazei/INSTARimages/ Image Press Agency / Alamy / Alamy / Lev Radin / Zuma Press / Abaca Press / Alamy / Alamy / Ron Adar, M10s / Zuma Press / Greg Allen / Alamy / Alamy / Profimedia

Američka ljepotica plijenila je poglede u ovom glamuroznom izdanju, a pratili su ga prekrasna frizura i blistav make up.

Kruna ovog spektakularnog stajlinga zasigurno je bila njezina chic frizura jer se pokazala punim pogotkom - svoju dugu kosu Andie je stilizirala u vrlo elegantan look.

Ponosna na sijede

Glumica, koja se već neko vrijeme ponosi svojom bujnom sijedom kosom, u prvi plan naglasila je upravo svoje srebrne vlasi.

REVIJA L'OREAL PARIS

Tako se to radi: Poznate dame pokorile modnu pistu i svojim izdanjima ostavile bez riječi

Pogledaj galeriju

Poznatoj filmskoj divi odlično je pristajala frizura oblikovana u retro valove na tragu zlatnog doba Hollywooda te s razdjeljkom sa strane. U ranijem intervjuu ispričala je kako je tijekom pandemije odlučila prihvatiti svoje sijede i odbaciti mišljenje da su odbojne i nepoželjne. Dodala je da se posve drukčije tretira ženska i muška sijeda kosa.

'Fascinantno mi je da to izaziva takvu znatiželju i interes ljudi. Također mislim da je važno zastati i razmisliti o tom interesu i znatiželji - jer to se ne bi dogodilo da sam muškarac. Događa se jer sam žena. Moramo vidjeti zašto postoji interes za to što imam sijedu kosu, jer da sam muškarac, ne bi bilo problema zato što imam srebrnu kosu, zar ne?' rekla je tad glumica.

Inače, svake godine ova revija slavi emancipaciju žena, a ove je održana na poznatom Place de l'Opéra. Tema ovogodišnjeg događaja bila je Walk Your Worth i, kao i uvijek, modna pista bila je prepuna zvijezda. Osim Andie, pistom su se prošetale Kendall Jenner, Cara Delevingne, Jane Fonda, Eva Longoria, Heidi Klum...