heidi klum

Slavna plavuša pokazala zanosnu figuru u haljini koja nije za svakoga

24.09.2024 u 11:21

  • +11

Heidi Klum

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / David Fisher / Shutterstock Editorial / Sebastien Fremont / Starface / Profimedia

Bionic
Reading

Heidi Klum jedan je od najpoznatijih supermodela na svijetu, stoga ne čudi što je 51-godišnjakinja u na Tjednu mode u Parizu privukla sve poglede na sebe. Naime, kada je Heidi na L'Oréalovoj reviji izašla na pistu, sve ostalo je palo u drugi plan

Jedna od najuspješnijih i najslavnijih njemačkih manekenki Heidi Klum stigla je u Pariz povodom Tjedna mode u Parizu i suradnje sa slavnim brendom L‘Oréal Paris, čija je ambasadorica postala prije nekoliko mjeseci.

Odvažna haljina za modnu pistu

U odvažnoj haljini od lateksa Heidi je pokazala svoju besprijekorno isklesanu figuru, a pred ovim izdanjem omiljene članice žirija Američkog supertalenta baš nitko nije ostao ravnodušan.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Heidi je nevjerojatno zavodljivu haljinu od PVC-a odjenula kako bi se pridružio slavnim damam poput Kendall Jenner i Care Delevingne na reviji L'Oréal Womenswear proljeće/ljeto 2025. Tema ovogodišnjeg događaja bila je Walk Your Worth u slavlju 'osnaživanja žena, uključivanja i sestrinstva'.

Pokazujući svoju vitku građu, Heidi je odisala samopouzdanjem u haljini koja je oblikovala figuru, s tankim naramenicama i ultra laskavim četvrtastim izrezom.

Dramatična haljina bile je nevjerojatno uska u gorenjem dijelu, sirena kroja sa suknjom koja se glamurozno širila ispod koljena te bila asimetrične duljine s kraćim prednjim dijelom. Globalno poznata manekenka maksimalno je iskoristila takav kroj haljine, podižući suknju dok se šepurila modnom pistom i otkrivajući svoje elegantne crne štikle špic vrha.

Što se tiče modnih dodataka za reviju, Heidi se odlučila za blistavu dijamantnu ogrlicu i upečatljive dijamantne naušnice. Jednostavno, a blistavo.

L‘Oréalova ambasadorica

Inače, Heidi je postala L‘Oréalova ambasadorica sredinom svibnja, čime je upisala novi uspjeh u svojoj bogatoj karijeri. A time se pridružila skupini cijenjenih ambasadorica renomiranog brenda, uključujući glumicu Andie MacDowell, pjevačicu Celine Dion, glumice Evu Longoriju i Helen Mirren te brojne druge.

  • +26
L'Oréalova revija u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Tu vijest ponosno je objavila na društvenim mrežama: 'Oduševljena sam što mogu reći da sam se pridružila obitelji L‘Oréal Paris! Ponosna sam što radim s brendom koji osnažuje žene svih dobnih skupina . Jedva čekam avanture koje su pred nama', napisala je tada, nakon što je objavljena vijest o njoj kao novoj ambasadorici.

U svojoj je ulozi debitirala na Filmskom festivalu u Cannesu, a sada je došao red i na Pariz. U francusku prijestolnice Heidi je stigla povodom aktualnog Tjedna mode. A prije nego li je izašla na modnu pistu, snimila je novu L‘Oréalovu nadolazeću kampanju na poznatim pariškim lokacijama, između ostalog i ispred pariškog muzeja Louvre te na svom Instagram profilu objavila kratki video sa snimanja.