IZDUŽUJE FIGURU

Viđat ćemo ih posvuda: Hit suknja koju nosi Heidi Klum iznimno je laskava

15.09.2024 u 19:40

  • +3

Heidi Klum

Izvor: Profimedia / Autor: gotpap / StarMax / Profimedia

Bionic
Reading

Heidi Klum (51) ne libi se modnih eksperimenata, živopisnog šarenila i neobičnih stilskih iskoraka, pa je mnoge iznenadila klasičnijim stajlingom, netipičnim za nju

Njemačkoj ljepotici nisu strane ni odvažne odjevne kombinacije kojima dokazuje da i je u šestom desetljeću u top formi, a poznata je i po ludim kostimima za Noć vještica.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

No tijekom dolaska na set 'America's Got Talent', Heidi je odjednom zaigrala na kartu vječne elegancije te sve oduševila vrlo elegantnom modnom kombinacijom.

Da su crno-bijeli stajlinzi uvijek dobra ideja, potvrdio je i izbor uvijek nasmijane Heidi.

Suknje A-kroja maxi duljine koje ističu struk iznimno su laskave jer figuru čine vitkijom i prikrivaju potencijalne nedostatke. Heidi se odlučila za chic crnu suknju s detaljima koju je spojila s još jednim klasikom - bijelim tank topom

Suknja koja pristaje svima

Što se tiče obuće, osebujna Njemica dala si je malo oduška i unijela živost uz pomoć zlatnih sandala na petu, a stajling za koji je dobila samo komplimente uspješno je dopunila bijelom Chanelovom torbicom i sunčanim naočalama, avijatoricama.

Predimenzionirana zlatna narukvica i naušnice zaokružili su ovo chic izdanje slavne manekenke i poduzetnice.

Inače, plavokosa ljepotica koja je, svi se slažu, zaslužila titulu kraljice Noći vještica zbog svojih ekstravagantnih kreacija godinama impresionira obožavatelje diljem svijeta svojim ludim kostimima na godišnjem obilježavanju Heidiweena.

Za Daily Mail je između ostalog otkrila i da je izrada njezinog ovogodišnjeg kostima već u tijeku.

'Kada imate toliko stvari zalijepljenih i pričvršećenih za sebe, morate biti smireni i uzeti puno vremena', rekla je Heidi koja naravno nije otkrila što je ove godine smisila.