ŠARMANTNI IRAC

Novi imidž sjajno mu pristaje: Pierce Brosnan sve je oduševio u ulozi modela

13.09.2024 u 11:15

Bionic
Reading

Talijanski kralj elegancije Giorgio Armani udružio je snage s popularnim lifestyle brendom Kith stvorivši zajedničku kolekciju, a nju je kroz upečatljivu kampanju predstavio šarmantni irski glumac

Ronnie Fieg, američki modni dizajner koji stoji iza popularnog lifestyle brenda Kith, ostvario je novu uzbudljivu suradnju.

Sa čuvenim Giorgijom Armanijem kreirao je zajedničku kolekciju prepunu sofisticiranih komada namijenjenih muškarcima.

Negovu i Armanijevu modnu viziju u kampanji je dočarao legendarni irski glumac Pierce Brosnan, najpoznatiji po ulozi britanskog tajnog agenta 007.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Pierce Brosnan u ulozi putnika

Kao jednog od najslikovitijih glumaca u kinematografiji, filmske uloge Brosnana odvele su ga diljem svijeta, utjelovljujući likove koji se kreću kroz različite kulture i krajolike sa sofisticiranošću i šarmom. Pierce je također globalno poznat po svojoj sklonosti nošenju odijela. Iz ovih i više razloga pokazao se idealnim izborom za ulogu 'putnika' u kampanji američkog lifestyle brenda Kith i Giorgija Armanija.

Njihova zajednička kolekcija na američkom tržištu biti će dostupna od ovog petka, 13. rujna, dok u odabrane fizičke trgovine u Europi, Japanu i Koreji, kao i europskoj web trgovini brenda Kith, stiže 20. rujna.

James Bond u modnim vodama

U rujnu prošle godine Brosnan je na jednak način izazvao pozornost kao zaštitno lice modnog brenda Paul & Shark.

U modnoj kampanji nastaloj pred objektivom talijanskog fotografa Giampaola Sgure, Brosnan je vješto pozirao u društvu mlađeg sina Parisa koji, poput četiri godine starijeg brata Dylana, posljednjih godina plovi modnim vodama u ulozi modela.