DOBITAN MODEL

Tako laskava i chic: Hit haljina Victorije Beckham stigla je na police Zare

13.09.2024 u 13:07

  • +2

Zarina haljina

Izvor: Profimedia/promo / Autor: Gil-Gonzalez Alain/ABACA / Shutterstock Editorial / Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia/Promo

Bionic
Reading

Premijerno predstavljena u kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2022. godine, laskava haljina Victorije Beckham do danas ne prestaje intrigirati fashionistice, a sada je dobila svoju pristupačnu verziju

Dvije godine od lansiranja u prodaju, hit haljina s potpisom Victorije Beckham osvanula je na policama španjolske Zare.

Fluidne tkanine, ova haljina ima sve 'pobjedničke' značajke - okruglog izreza sprijeda i izreza u obliku slova V na leđima do najupečatljivijeg dijela u obliku nabranog materijala na prednjem dijelu koji stvara odličan vizualni efekt ravnog trbuha i sužava struk.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Zarin dizajnerski tim sada ju je odlučio rekreirati, stvorivši crnu verziju dostupnu u prodaji 50 eura što je značajno jeftinije od originalnog modela čija cijena iznosi 990 eura.

Laskava haljina koja je zaludila slavne dame

Victoria ju nudi u širokoj paleti boja, a vrlo lako može riješiti problem izbora odjeće za posebne događaje, što su do sada dokazale brojne poznate dame, na čelu s pripadnicama kraljevskih obitelji.

Na čari hit haljine Victorije Beckham pala je brunejska princeza hrvatskih korijena, Anisha Isa Kalebic Rosnah kao i uvijek elegantno dotjerana španjolska kraljica Letizia.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Na modnoj pisti u njoj je prodefilirala američka 'it' djevojka Bella Hadid, a tijekom boravka u Dubaiju sjajno ju je isfurala njezina kolegica Kendall Jenner.

Britanski model Rosie Huntington-Whiteley i glumica Eva Longoria, uz vojsku street style zvijezdi, također se nalaze na popisu obožavateljica ove laskave haljine Victorije Beckham.